Geen aanvragen mogelijk voor kwartaal 3 van 2023

Update 14 juni 2023

Het Nationaal Podiumplan is een groot succes: het volledig beschikbare budget van ruim 1,1 miljoen euro is rechtstreeks uitgekeerd aan musici.
Door het succes van de regeling is er geen budget beschikbaar voor kwartaal 3. Het is daarom op dit moment helaas niet mogelijk voor muzikanten om nieuwe shows aan te melden. Of de regeling in kwartaal 4 weer open kan gaan, is afhankelijk van nieuwe financiering. We houden je op de hoogte en het online systeem blijft actief zodat het NPP weer snel van start kan.

Het NPP budget was afkomstig van het Steunfonds Rechtengelden dat tijdens de Covid pandemie is opgezet en was beschikbaar tot 1 april 2023. Er is er op dit moment geen structurele financiering vanuit de overheid voor het NPP.
Stuur een e-mail naar iksteunhet@nationaalpodiumplan.nl en vertel waarom het noodzakelijk is dat het Nationaal Podiumplan blijft bestaan: Ik steun het Nationaal Podiumplan, want… Alle reacties worden gebundeld en aangeboden aan staatssecretaris Cultuur en Media Gunay Uslu.